Tetra Pak

Solastnika Tetra Paka aretirali zaradi mamil
Delo
sobota, 12. april 2008 ob 10:19
Vnuka izumitelja slavnega Tetra Paka in njegovo ženo so v Londonu aretirali zaradi mamil. Na sprejemu pri ameriškemu veleposlaniku so v ženini torbici odkrili crack in heroin.
 
Sony z najmanjšo visoko-ločljivo video kamero
SiOL.net
četrtek, 3. april 2008 ob 23:41
Tokio - Sony je predstavil video kamero v velikosti najmanjših tetrapakov za sok, ki je po Sonyjevih zagotovilih najmanjša in najlažja visoko-ločljiva video kamera.
 
Ločeno zbiranje organskih odpadkov v piranski občini
Dnevnik
torek, 27. november 2007 ob 00:15
V soboto bodo morala gospodinjstva v piranski občini začeti ločeno zbirati tudi organske kuhinjske odpadke. Na ekoloških otokih bo tako poleg posod za zbiranje papirja, stekla in plastične, tetrapak ter pločevinaste embalaže še rjava posoda za organske odpadke.
 
Podražitve so najbolj prizdele najbolj revne: "Tetrapak mleka za tri dni!"
Dnevnik
sreda, 17. oktober 2007 ob 00:00
"Podražitve se močno čutijo. Ljudje tožijo, da so lahko včasih kupili vsaj tri tetrapake mleka, danes pa lahko kupijo le enega in ta mora potem trajati kar nekaj časa," je pred današnjim...
 
Podražitve so najbolj prizdele najbolj revne: "Tetrapak mleka za tri dni!"
Dnevnik
sreda, 17. oktober 2007 ob 00:00
"Podražitve se močno čutijo. Ljudje tožijo, da so lahko včasih kupili vsaj tri tetrapake mleka, danes pa lahko kupijo le enega in ta mora potem trajati kar nekaj časa," je pred današnjim mednarodnim dnevom boja proti revščini ugotavljala sekretarka metliškega območnega združenja...
 
Ljubezen sta našla na tetrapaku
RTV Slovenija
četrtek, 13. september 2007 ob 15:10
Kmet iz Welsha je dal ženitveni oglas na tetrapak od mleka, zdaj pa upa, da se bo poročil z Američanko, ki je nanj odgovorila.
 
Iz tetrapaka je izdelal čoln
RTV Slovenija
torek, 28. avgust 2007 ob 06:36
Nemški umetnik Frank Bölter je iz tetrapaka izdelal devet metrov dolg čoln, v katerem je nameraval zapluti po reki Elbi.
 
<< Začetek < Nazaj 51 52 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian